Düzce Anaokulu
NUSRETTİN MAH. İSTİKLAL CAD. DÜZCE ANAOKULU BLOK NO 80/1 MERKEZ / DÜZCE

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi eğitimin ilke ve amaçları doğrultusunda;Okulumuzu Okul Öncesi Eğitim alanında öncü kalitesini,ispatlamış ve nitelikli bireyler yetiştiren kurum olmaktır. Okul Veli Bütünleşmesiyle Eğitim-Öğretim,çalışanlar arası olumlu ilişkiler kuran,problemi bulup çözen, kaliteyi yükselten, en iyiyi hedefleyen,çevre düzenlemesi ve sosyal faaliyetlerleDüzce’de saygın okullar arasında yer almak, şimdiyi en iyi şekilde kullanıp geleceğeışık tutmak, Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak nesiller yetiştirmek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak,modern ve hür düşünceye sahip çıkan bireyler yetiştirmeyi ilke edinen, aynı zamanda istikrar içinde büyüyen,daha adil küresel ölçekte rekabet gücüne sahip,bilgi toplumuna dönüşen bir Türkiye için öğrencilerimizi eğitmek amacı ile çalışan öncü bir kurum olmaktır.

MİSYON

“Bizim için her çocuk özeldir.”İlkesiyle çıktığımız bu yolda Düzce Anaokulu olarak geleceğin en başarılı çocuklarının yetişmesinde,bütün öğrencilerin eğitim öğretimlerini sağlamak,onların milli manevi değerlere bağlı,sorumluluklarının bilincinde,kendini anlatabilen,bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, paylaşımı bilen,topluma yararlı birey olmaları için varız. Anaokulumuz ve biz çağdaş eğitim ortamı yaratacak,sürekli gelişmeyi sağlayacak eğitimcileri ile çocuklarımızı ilkokula ve hayata hazırlamak okul öncesi eğitimin öneminin kavratılması yaygınlaştırılması ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte,etkin olarak kaliteyi artırmak için varız. Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda çocuklarımızın sosyal-duygusal, bilişsel, fiziksel, dil ve özbakım becerilerini geliştirerek,kendi kendine yetebilen,özgüvene sahip, yaratıcı, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş düşünceye sahip, dürüst, ilkeli, hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

08:00-13:00 12:00-17:00

İl merkezi

Nusrettin Mah. İstiklal Cad.